Güzelkent Mahallesi Muhtarı Hayri Gürleyen, mahalle sakinlerine yönelik yaptığı açıklamada doğalgaz sürecine ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Gürleyen, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından binaların önüne doğalgaz kutularının yerleştirileceğini belirterek, özellikle 7 daire ve üzeri binalar için dikkat edilmesi gereken hususlara değindi.Muhtar Gürleyen, “Bina 7 daire ve üzerindeyse, müstakil apartman dahi olsa ve tapu birden fazla kişiye aitse (baba-çocuk dahil), noter onaylı apartman yönetimi kurulmadan ve karar defterine doğalgaza geçiş kararı işlenmeden bağlantı yapılması mümkün değildir” ifadelerini kullandı.Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına sürecin önceden hazırlanması gerektiğini vurgulayan Gürleyen, apartman yönetimi kurulumu, kararların alınması ve noter onay işlemleri gibi tüm prosedürler için destek verileceğini belirtti. Bu kapsamda başvuruların Helaldi Doğalgaz Dönüşüm Merkezi aracılığıyla yapılabileceği ifade edildi.Şu ana kadar 5 binada gerekli yönetim kurulumu ve resmi işlemlerin tamamlandığını aktaran Gürleyen, yapılacak tüm işlemlerin ücretsiz olacağını da sözlerine ekledi.Öte yandan, doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla birlikte yoğunluk yaşanabileceğine dikkat çeken mahalle muhtarı, vatandaşların işlemlerini erkenden tamamlamalarının önemine vurgu yaptı.
Gündem
Yayınlanma: 02 Nisan 2026 - 17:55

Güzelkent'te doğalgaz süreci başlıyor: Vatandaşlara önemli uyarı
Gündem
02 Nisan 2026 - 17:55
Türkeli’nin Güzelkent Mahallesi’nde doğalgaz altyapı çalışmaları için ihale süreci tamamlandı ve yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağı bildirildi.
Bu haber 2884 defa okunmuştur.
İlginizi Çekebilir

















Helaldiyı türk eline bağladın başın gövedeğdi nası mutlumusun? Yarın güneş bir başka doğacak helaldıda diyorsun Görüne o ki vaziyet o ki hava civa seni tarih hiç unutmayacak tamam mı helal diye doğal gaz gelecek yarabbi. Allah'ım sen akıl fikir ver yarabbi Böyle bir güzel yeri ne hale getirdiniz? Ya sen de bu memlekette bu kötülüğe. İmza attın ya gelecek nesiller sizleri hiç unutmayacak tarih boyu anlatacak bu rezilliği.... Bu güzelim köyün geldi. Düştüğü duruma bir bakar mısınız? Dünyada emsali yok. Biz bu şehrin bu köyün bu beldenin bu bölgenin insanı olarak buraya yapılan bu haksızlığı hiç kabul etmedik, bedel etmeyeceğiz..... Bu doğalgaz olayı buraya gelmeyeceği. Sizin şu durumumuz ve bakınca heyecanı yok duy huy yok istek yok. Arzu yok, siz de inanmıyorsunuz. Doğrusunu söylemek gerekirse ama bir söylemiş bulundunuz. Türkeli bir deri sizleri kandırdı, tek kelimeyle yazıklar olsun. veysel şahin belediye başkanının sözlerine inandınız.
Ya dayı sanki yunanistana bağlandı laflara bak tarih seni affetmeyecek falan noluyor
Dogal gaza güvenip duzeninizi dagitmayin bu kis 2 veya 3 sefer gaz yoktu türkelide milet elektirikli isitici kulandi evlerde bir alan pisman bir almayan ABONELER DURDURULMUS TÜRKELIDE 3 AYDAN BERI
Yani aksilik yaşandı evet ama yok millet bitirdi artık kullanmıyo cart curt geç o işi. Yalan dolan. Doğalgazla kömürün maliyetini bi kıyasla bakalım. Yaktığın doğal gazın içinde sıcak su tüp ısınma var. Yani yapıcı eleştiri eyvallah da bu ilçenin hayrına olan işi de kötülemeyelim.
Bravo muhtarım, önümüzdeki seçim belediye başkanı adayı ol da hizmet görsün memleket. Saygılarımla