Reklam
İl Özel İdaresinden takdir toplayan çalışma

İl Özel İdaresinden takdir toplayan çalışma

Sinop İl Özel İdaresi, evine ulaşmakta zorluk yaşayan bedensel engelli Duran Karasu ve engelli kızı Nuran Karasu’nun kapısının önüne kadar asfalt serimi gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresinden takdir toplayan çalışma
06 Ekim 2022 - 16:38
Reklam

Merkeze bağlı Demirci Köyü Merkez Mahallesi’ndeki müstakil evinde yaşayan engelli Duran Karasu (66) ve kızı Nuran Karasu (36), evinin önü toprak olduğu için engelli arabası ile ana yola ulaşmada zorluk yaşıyordu. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri engelli ailenin mağduriyetini gidermek amacıyla ana yoldan evinin kapısına kadar asfalt serimi gerçekleştirdi.

Kış aylarında yağmurdan çamurdan, yaz aylarında ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlandığı ifade eden Duran Karasu “Özellikle kışın yağmurlardan dolayı evimin önü çamur oluyordu. Bu yüzden tekerli sandalye ile zorlanıyordum. Bu talebimi yetkililere ilettim sağ olsunlar kısa süre içinde de olumlu cevap verdiler. Artık evime rahatça gidip gelebileceğim. Başta bizlerin sesini her zaman duyan İl Özel İdaresi’ne ve çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim” dedi.

Tüm çalışmalarını insan odaklı yaptıklarını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın anlayışı bütün çalışmalarımızın temelini teşkil etmektedir. Devleti devlet yapan, kimsesizlerin kimsesi olmasındandır. Duran amcamız ve Nuran Karasu kardeşimiz devletimizin şefkatli ellerindedir, bizim başımızın tacıdır.” dedi.

Bu çalışma ile vatandaşların takdirini kazanan İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarına şehrin farklı noktalarında devam edecek.

Bu haber 2388 defa okunmuştur.
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Borçlara af geliyor! Ceza ve zamlar silinecek
Borçlara af geliyor! Ceza ve zamlar silinecek
Sinop’ta magandalara suçüstü: 2 gözaltı
Sinop’ta magandalara suçüstü: 2 gözaltı