MHP Türkeli İlçe Başkanlığı tarafından, Şelale Sosyal Tesislerinde mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı kahvaltı programı düzenledi.
Programa, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeleri Davut Haskırış, Murat Kotra ve Yüksel Aydın, İl Başkanı Hikmet Çınar, İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen MHP kurmayları, her konuda muhtarların yanında olacaklarını belirterek, taleplerle ilgili istişareler yapıldı. İletilen sorunların aynı zamanda hazırlanacak raporla birlikte TBMM’de ve Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) masaya yatırılacağını ifade ettiler.
MHP İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, programa iştirak eden tüm köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.
YORUMLAR