İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Salonu’nda gerçekleşen toplantıda derneğin kurulmasında öncülük eden Türkelililer Dernek Başkanı Şuayip Yavuz, yaptığı açıklamada, derneğin kurulmasında emek verdiklerini belirterek, “Derneğin kurulmasında çok çabaladık, emekler boşa gitmemesi gerekiyor. Bu anlamda derneğin devamlılığını temenni ediyorum. Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte saygı ve sevgi çerçevesinde devam ettikleri sürece faydalı hizmetler kazandırılabileceklerine inanıyorum” dedi.Geçici Dernek Başkanı Hayriye Filiz ise “Derneğin kurulmasıyla birlikte önceliğimiz ne kadar ve ne şekilde engellilerimiz var bunun sayısının tespiti yapılacak ve gerekli çalışmalar için adımlar atılacak.” dedi.Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Er ise, derneğin çalışmaları için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirtti.Dernek Başkan Yardımcısı Nesrin Lahor ise, topluma derneğin en güzel hizmetlerini hep birlikte sunacaklarını söyledi.Kurucular Kurulu üyelerinden Atakan Arslan ve İbrahim Şentürk ise, derneğin ilçeye kazanılmasında ve bundan sonraki geleceğinde her zaman tek çatı altında hizmet vereceklerini söyledi.Dernek Kurucular Kurulu tarafından alınan kararla, derneğin ilçede başka bir dernek olan Türkeli Hayvanseverler Derneği’nin güçlenmesi için destek verecekleri belirtildi.Kısa sürede dernek bürosunun açılarak, engellilerin dernek bürosunda vakit geçirebileceği bir yer sağlanacağı aktarıldı.İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve diğer kamu müdürlerinin en kısa sürede ziyaret edileceği vurgulandı.Engelli vatandaşlarımız Recep Yüksel ve Yahya Özcan ise, ilçede engelli park yerlerinin ayrılması için gerekli mercilere müracaat ettiklerini, bir an önce ilçede uygulanması gerektiğini ifade etti ve toplantı sona erdi.




















İyi bir davranış yaptığınız iş de. geçici başkan olarak sevdiğiniz şahıs nereye el attı ise orası ye kapanmıştır veya iflaz etmiştir .itiraz varmi
Bu derneğin kurulmasında kimlerin emeği varsa tebrik etmek gerek. Sivil toplum kuruluşlarının önemi ve farkındalığı böyle böyle ortaya çıkacak. Eğer bu işe koyulan arkadaşları veya ortaya çıkan fikri beğenmeyen varsa engelli vatandaşlarımızın ilçemizde ve köylerimizde yaşadığı sorunları biraz olsun düşünmeye çalışsın. Senin, bizim yaşamaya hakkımız var da onların yok mu ?
Sen gerçekten Türk müsün. Yoksa ermenistan dan mı geldin. Orada toplanan kişiler bir amaç uğruna bir araya toplanmışlar. Orada içilen suyun parası bile aramızdan toplanmış. Takılı kaldığın konu ya bir bak. Senin hosuna gitmeyen kişiler olabilir. Burada önemli olan neden toplanıldığı. Bizim ilçemizin genel sorunu bu. Bunu kavrayabildiğimiz zaman türkeli olarak sorunları aşmayı başarabiliriz. GERÇEK TÜRK
Geç kalmış bir uygulama olmasına rağmen bu işe koyulmus arkadaslara laf söyleyebilmek meziyet ister ve o arkadaş balıklama Atlamış.sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğunu anlayabilseydik toplum olarak simdi her şey farklı olurdu bu ilçede. Bugün yemek yemeğe laf ararsın yarın içecek markalarına..Çünkü sizden çok var bu ilçede. Gücünün yettigi yere yorum yapar onun haricinde sus pus oturur bir köşede. Sana kalsa kimse uğraşmasın bu işlerle. Kahveler dolu olsun dedikodu tavan yapsın siyaset olduğu yerde saysın.ama unutma sayın doğrucu arkadaş senin nasıl hakkın varsa bu ilçede yaşamaya engelli vatandaşlarımızında var.bırak en azından yolunda bulunsun insanlar.belki bir farkındalık belki birliktelik olur toplum olarak ilçe olarak insanca yaşamaya alışırız belki...
daha yüzlerce yarnalı burada yorum yazmalı
Yarnalıya çok teşekkür ediyorum bu ilçede bu şekilde düşünen bir sürü yarnalı var bu bizim bilinçlendiğimizi gösterir daha bilinçlenmeyen bir sürü bilinçsiz olduğunu da gösterir bunun psikolojik ekonomik yanlarını da hiç düşünmeden yorum yapmanın da bir sorumluluğu var saniyeler sonra hangimizin garantisi var bizim de engelli olmayacağına sivil toplum kuruluşları amacına uygun dürüst çalıştıkları sürece bunlara laf etmeye hakkınız yok. Her yanlışa böyle tepki gösterebilirseniz ne mutlu size. kusura bakmayın ama ilk defa yorum yapıyorum lütfen ön yargılı olmayalım.
Bütün fotoğraflarda ağızları hep dolu yemeğe toplanmışlar amacı dışında olmuş ilgnç
Sende gelebilirdin, bu güzel insanlarla beraber güzel işlere vesile olmak için toplanabilirdin,milletin kusurunu arama kendi kusuruna bak sen önce. Orda güzel işler için toplanılmış herkes işinden çıkıp yemeğini yemeden toplanmış bi zahmet yesinler be kardeşim herşeyi kafaya takma.