Türkeli Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen Şubat Ayı AK Parti Türkeli Belediye Grup Toplantısında, 6 maddelik gündem maddeleri oylanarak karara bağlandı.Gündem maddelerinden biri olan türkeli balıkçı barınağı 1/1000 ölçekli ve 1/5000 ölçekli haritaların hazırlanması gündemi, oy birliğiyle kabul edildi.Bu kapsamda, Türkeli Limanının, hem balıkçı esnafı, hem de ilçe halkının faydalanabileceği bir hale getirilmesi amacıyla yapılacak düzenlemeler kapsamında, liman bölgesindeki atıl alanlarda, çekek yeri, sosyal alanlar gibi halka açık ve balıkçı esnafının rahatlıkla faydalanabileceği ilçenin gözde yeri olması için çalışmalar başlatılması hedefleniyor. Bu nedenle, ilk olarak Türkeli Balıkçı Barınağı’nın 1/1000 ölçekli ve 1/5000 ölçekli haritaların hazırlanması ile bakanlık nezdinde çalışmalar yürütülmesi ve hazırlanacak projenin hayata geçirilmesi planlanıyor.Bu arada, gündem maddelerinden biri olan Hayvan Bakım evi Kurulması ve Rehabilitasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesi için kesinleşmiş en son bütçenin binde beşi oranında kaynak ayrılması gündemi de kabul edildi.
Gündem
Yayınlanma: 02 Şubat 2022 - 19:10
Güncelleme: 06 Şubat 2022 - 16:37

Türkeli Limanında çalışmalar başlatılacak
Gündem
02 Şubat 2022 - 19:10
Güncelleme: 06 Şubat 2022 - 16:37
Şubat Ayı AK Parti Türkeli Belediye Grup Toplantısında gündeme alınan Türkeli Balıkçı Barınağı 1/1000 ölçekli ve 1/5000 ölçekli haritaların hazırlanması gündemi ile birlikte Türkeli Limanı’nda yapılması planlanan yeni düzenlemeler öncesi ilk adım atıldı.
Bu haber 3824 defa okunmuştur.
# türkeli balıkçı barınağı# türkeli limanı# türkeli sahilind# türkeli liman çalışmaları# türkeli barınaklar
İlginizi Çekebilir
Derhal yıkılmalı.Cok kötü şeyler oluyor.Turkeli boyle degildi.
bol bol resim cekinmeden baska bisey yok, kisa ve öz.. Bkadar sahili olup yürüme alani olmayan yer yoktur
Liman isletmesini yapan Dernegin baskani satti o yerleri. Ilgili bakanlik sorusturma acmali ama nerdeeee. Adamda parti rozeti var. Kimse dokumamaz.
Isi bilenler isi götürüyo sosyal demokrat adli arkadas gibi disarda icrati olmayanlarda haber sitesinin yorumlarinda slogan atiyo ilcede hic bi icratiniz yok burda kim takar sizi görelim varsa marifetiniz yoks canin skildilca yorum yap avut kendini takan kim demokretret sosososnskfntuu.
Adam taleplerini dile getiriyor. Milletin ferdi olarak. Ne var bunda? Baraka sahibisiniz sanırım
Klavye basinda kimse mangalda kül birakmiyo ama yüz yüzeyken nasil yalakalik yapip da türkelideki biyerlerde sözü gecen adamlara isimi gördürsem diyen kisilersiniz cogunuz buna herkes sahit türkelide. O yüzden bos konusup burda bol keseden sallamayin
Ben yurtdisindan bir vatandas kendi kendime her yaz geldigimde soruyordum bu barakalar ne hizmet veriyor diye, Türkiyede çok yer gezdim gördüm böylesine hiç karsilasmadim yorumlardan anladigim kadariyla herkes muzdarip bu mevzu hakkinda acilen bir neticeye varilmasi gerekir halkin sesine kulak verin...buralar halka acilmasi düzenlenmesi lazim gezilip dinlenmek için yer olabilir...
Barakalar yıkılmalı ve liman acilen halkın kullanımına açılmalıdır. Liman resmen peşkeş çekilmiş durumda.
yıkım kararları çıkmış ancak uygulanmayan sözde balıkçı barınağı ne iş için kullanılıyor kim bunlara zemin hazırlıyor bunları tartışmak gerekir, vatandaş olarak bunlardan rahatsız olmaktayız, adı üzerinde balıkçı barınağı geçiyor ama bu sözde vatandaş biliyor hangi amaçlar için kullanıldığını yazık
Eğer o barakalar yasal zemine oturtulup meşrulaştırılırsa hakkımı helal etmem. Hakkım haramdır
E ya ne sandın. Biraz çevre düzenlemesiyle alın istediğinizi yaptık diyecekler. Barakası olanda devletin projesinin içinde barakasıyla yer alacak. Valla barakam olsa en çok ben sevinirim bu habere. Barakaların yıkılması tek çözümdür.
Barakalar acilen yıkılması gerek ama butun siyasetcilerin olduğu için yıkılması mümkün değil. Fuhuş, Esrar yuvası haline gelmiş durumdadır
Limanda sürekli esrar içildiğini uyuşturucu kullanıldığını herkes biliyor Bu bölge tam batakhane haline geldi ilçemizi zehirliyorlar
Şimdi bakın bu durum orada barakası olana yarar. Neden? Çünkü yapılan biraz makyajla orada barakası olanlar yasal ve meşru zemine oturacak. Aslında yasal olarak değil ama görüntü öyle olacak. Yapmayın beyler. Bu işin oluru barakaların yıkılmasıdır. Nokta. Zaten üstteki fotoğrafta benim bildiğim iki kişinin barakası var orada. Nasıl millete yarar bı karar çıkarmasını bekleriz ki...
Ek olarak alırlar amatör denizci belgesini kimse ne barakasını yıkabilir ne dokunabilir. 100 adet balıkçı barınağı olur 3-5 kişiyi geçmeyecek balıkçı sayısı olur. Şaşırır mıyız ? Tabii ki hayır.
Eğer öyle bir durum varsa hakkımı helal etmem
Bencede hiç iyi bir görüntü degil halka açılsın alanlar daha farklı amaçlara hizmet etsin halk faydalansın...
Öneri : limandaki barakalari kim yapıyorsa TOKİ'den cok daha hızlı.acilen verin hükümet konagini yapsın :)
Kesin ve net konuşun arkadaşlar. Mevcut şekli ile mi devam edecek yoksa tamamen mi yıkılıp belirtilen ölçeklerde mi hazırlanacak?
VATANDAŞIN GAZINI ALMAYA ÇALIŞMAYIN, GİDİN BAKIN ŞUAN BİLE YENİ BİR BARAKA YAPILIYORDUR.İCRAAT İSTİYORUZ. MANTAR GİBİ ÇOĞALDU. VE HALK OLARAK BİZDE, YÖNETİMİN BU İŞGALE SESSİZ KALIŞINI HAYRETLE İZLİYORUZ. barakalar yıkılsın, liman halka açılsın.
Tam trol ha