Sinop’ta sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için yapılan çalışmalar kapsamında, 117. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası çekildi. Kura sonucunda Sinop, Türkeli, Durağan ve Boyabat Devlet Hastanelerine 8 uzman hekim ve 1 pratisyen hekim atandı.Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Atamalar hekimlere ve Sinop’a hayırlı olsun” dedi.- Kemoterapi uygulamaları artık Sinop’ta gerçekleştirilebilecekVali Özarslan, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne ilk kez bir tıbbi onkoloji hekiminin atandığını ve bu atamayla birlikte kanserin tedavisi için yapılan kemoterapi uygulamalarının Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirileceğini bildirdi.Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop’taki hekim açığının giderilmesi için yapılan çalışmalardan dolayı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’e teşekkür etti.
Gündem
Yayınlanma: 21 Temmuz 2024 - 18:04
Güncelleme: 08 Ekim 2024 - 22:53

Türkeli'ye Uzman Doktor ataması yapıldı
Gündem
21 Temmuz 2024 - 18:04
Güncelleme: 08 Ekim 2024 - 22:53
117. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında Sinop, Türkeli, Durağan ve Boyabat Devlet Hastanelerine toplam 9 yeni hekim atandı.
Bu haber 2898 defa okunmuştur.
İlginizi Çekebilir
İstanbul 'da beraber görev yaptığım Dr. Metin Arslan'ın Sinop İl Sağlık Müdürü olması, Sinop için büyük avantaj olmuştur. İl Sağlık Müdürlüğü, 112 Başhekimliği ve Hastanelerde görev yapmış çok tecrübeli bir idarecidir. Kendisi zaten Ayancık 'lıdır.