Düzenlenen törene Belediye Başkanı Veysel Şahin’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Recep Samet Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Demircan, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Işık, Esnaf Odası Başkanı Ali Karahan, ilçe daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye personeli, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Belediye yetkilileri, araç filosuna kazandırılan yeni orta ölçekli çöp kamyonetinin özellikle dar ve ara mahallelere rahatlıkla ulaşım sağlayacağını belirterek, hem kullanım kolaylığı hem de hizmet verimliliğinin artırılmasının hedeflendiğini ifade etti.
Türkeli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek adına araç filosunun güçlendirilmeye devam edeceği vurgulandı.




