Reklam
Yıkıma dakikalar kala parasını kurtardı

Yıkıma dakikalar kala parasını kurtardı

Sinop'ta yıkım kararı alınan ve ardından kontrollü yıkılan apartmandan son anda biriktirdiği parasını ve altınlarını kurtaran vatandaş duygusal anlar yaşadı.

Yıkıma dakikalar kala parasını kurtardı
18 Ekim 2022 - 18:01
Reklam

Sinop kent merkezi İncedayı Mahallesi 1 Numaralı Sokak'ta yan arsada yapılan hafriyat çalışması sırasında duvarlarında çatlaklar oluştuğu için vinçlerin desteğiyle ayakta tutulan apartmanda önceki gün yıkım çalışması tamamlandı. Kontrollü olarak yıkılan binanın sakinleri, yıkımı hüzünlü gözlerle izledi.

Bu arada üzüntüyle sevinci bir arada yaşayanlarda vardı. Binanın yıkımından dakikalar önce apartman sakinlerinden Kazım Kara ve ailesi, biriktirdikleri parasını kurtarmanın sevincini yaşadı. Eşyaların boşaltılması için görevlendirilen ekip, Kazım Kara'nın yönlendirmesi ile apartmandaki daireye girerek, paranın konulduğu yerden 5 bin Euro ve altınlarını alarak Kara'ya teslim etti. Bu sırada Kazım Kara ve ailesi duygusal anlar yaşadı.

Ekibe teşekkür eden Kazım Kara, üzüntüyle mutluluğu bir arada yaşadıklarını söyledi. Kara, "Para hiç önemli değil. Can kaybının olmaması sevindirici" dedi.

Kaynak: Vitrin Haber
Bu haber 1905 defa okunmuştur.
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
Reklam
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Borçlara af geliyor! Ceza ve zamlar silinecek
Borçlara af geliyor! Ceza ve zamlar silinecek
Sinop’ta magandalara suçüstü: 2 gözaltı
Sinop’ta magandalara suçüstü: 2 gözaltı